Sirius - Sirius

Prismatch

Fri fragt over 499,-

Varenummer : 5707310362211
Materiale : Stearin
Mærke : Sirius
Produkt Diameter (cm) : 1.2
Indbygget Led : ja
Serienavn : Sille
Ledning : Ingen ledning
Lyskilde : LED
Designer : Sirius
Højde (cm) : 12
EAN : 5707310362211

SIRIUS SILLE JULETRÆSLYS 4 STK SÆT HVID

Med Sille juletræslys kan du pynte dit juletræ og gøre det lidt mere eksklusivt.

Dens slanke facon og flamme får lyset til at ligne et klassisk juletræslys. Det vil derfor også være nemt at pynte juletræet med de yngste fra familien uden de store problemer. Klemmerne på Sille juletræslys fås i en smuk guldfarve, og juletræslyset kan tages af og på. Lyset og klemmen holdes fast af en lille magnet nede i klemmen.

Sille juletræslys kommer i en pakke af 4 lys. Flammen har alle et 3D LED-lys foroven, som er med til at skabe en varm lyskilde. Hvert lys kommer også med egen guld klemme, som skal være med til at få lyset til at sidde fast på juletræet. Selve lyset er lavet af kvalitets plastik og har en mat, men blød overfalde. Derudover har Sille juletræslys en fordel, da der ikke er risiko for ild eller pollution.

Du kan derfor trygt danse rundt om juletræet juleaften uden at holde øje med lysene.
 
Ligesom de fleste Sirius produkter, kan Sille Juletræslyset betjenes med Sirius fjernbetjeningen. Fjernbetjeningen er ikke inkluderet i dette produkt, men kan tilkøbes.Sille har en højde på 11 cm og en diameter på 1,2 cm. Sille bruger 4 x 1 x AAA. De er ikke inkluderet.

199,00 kr.

Levering 1 hverdag - bestil senest 13.00

-
+

SIRIUS SILLE JULETRÆSLYS 4 STK SÆT HVID