Tilbud

Gør en god handel hos lysmesteren. Vi har gode tilbud på en række populære produkter. Gør en god handel hos lysmesteren. Vi har gode tilbud på en række populære produkter.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Det praktiske valg

En smuk bordlampe behøver bestemt ikke kun at være til pynt. En bordlampe kan nemlig lige så vel fungere som et praktisk indslag, da den er velegnet til at oplyse mørke hjørner og områder - præcist som elegant. En bordlampe der giver direkte lys kan eksempelvis bruges til læselys i stuen ved din sofa eller lænestol - eller den kan gøre dit kontor arbejdsvenligt og dekorativt på én og samme tid.

Find fine skrivebordslamper her.

Bordlamper med LED

Et andet praktisk valg er bordlamper med LED – de er optimale på børneværelset, da LED ikke opvarmer lampen.

Det stemningsskabende valg

En bordlampe behøver bestemt ikke at være kedelig, bare fordi den har en praktisk funktion.

En bordlampe er et dekorativt designelement, som kan pifte ethvert kedeligt hjørne op. Bordlamper er geniale hyggespredere - og vælger du en lampe med glasskærm, giver lampen en god og blød belysning, der fordeler sig i rummet. Flere af vores bordlamper har touch lysdæmper, så du kan justere belysningen alt efter, om du skal læse eller skabe hyggestemning.

Vi har mange fine designs i vores sortiment.

  • Se vores klassiske PH bordlamper

  • Tjek vores smukke Flowerpot bordlamper ud

  • Find bordlamper fra Louis Poulsen

Bordlamper til ethvert budget og til enhver smag

Hos Lysmesteren elsker vi alle salgs lamper – og vi elsker bordlamper. Se Lysmesterens store udvalg af bordlamper, hvad end du er til skærme af glas, skærme af metal, tekstilskærme eller plisserede lampeskærme. Kun fantasien sætter grænser, for vi har bordlamper til alle stemninger og budgetter hos Lysmesteren. Brug blot vores filtreringsfunktion, og tryl smukke lamper frem, der passer til dit budget.

Se alle vores bordlamper her.

Rigtig god jagt på den perfekte bordlampe!